LEF VERANDERT JE LEVEN

Heb jij het lef om te veranderen?

Heb jij het lef om voor jezelf te kiezen?

Heb jij het lef om los te laten?

Heb jij het lef om eindelijk 100% jezelf te zijn?

Diep van binnen kriebelt het. Diep van binnen weet je al langer dat dit niet het leven is dat jij wilt leven. Je voelt aan alles dat nú het moment is dat je goed voor jezelf mag gaan zorgen. Want dit is toch geen leven? Je hebt nu al zo vaak gehoord dat ieder mens geluk verdient. Dan telt dat toch ook voor jou…

Jarenlang heb jij geleefd op de automatische piloot. Jezelf weggecijferd en alles voor anderen gedaan. Je hebt werkelijk van alles geprobeerd. Alle mogelijke diëten gevolgd, ontelbare zelfhulpboeken gelezen. Ontspanningsoefeningen, mediteren; het brengt je geen rust. Je gaat wekelijks naar yoga om jezelf te ontspannen. Tenminste, als je daar de tijd voor kan vinden. Jij gaat mee in de waan van de dag.  

Nu is het is tijd om het leven te leven dat bij jou past. Om goed voor je lichaam te zorgen door het eten te eten wat specifiek voor jou gezond is. Om alle ellende uit het verleden voor eens en voor altijd los te laten. Het is tijd om schoon schip te maken. Tijd om af te dalen naar de krochten van jouw leven. Alles onder ogen te zien wat daar verstopt ligt en dit in liefde los te laten. Dan kun jij herrijzen als een feniks en tot ongekende hoogtes vliegen. 

Je wilt je weer thuis voelen in je lijf. Je wilt alle lichamelijke pijntjes en kwaaltjes achter je laten. Je wilt vanuit je hart leven. Je wilt jezelf vrouw voelen. Je wilt overlopen van energie. Je wilt je niet meer verstoppen. Je wilt jezelf zijn. Je bent eraan toe om open te bloeien. Je voelt dat er meer is in het leven. Je bent sterk verbonden met de natuur. Je wilt de kracht van de natuur en van jouw spiritualiteit ervaren. Jouw unieke balans tussen Body, Mind & Spirit terugvinden. 

Speciaal voor jou trek ik mijn trukendoos open. Of het nu gaat om orthomoleculair voedingsadvies, gewichtscoaching, spirituele ontwikkeling, aromatherapie, healing, kruidenkunde, ego/essentiewerk, vrouwelijkheid, recepten of om het ontdekken van je natuurlijk ritme. Dit alles en nog zoveel meer is mogelijk. Samen kijken we welke combinatie jij nodig hebt. Alles wordt daarop afgestemd. Jij bent uniek! 

Je komt tot rust. Je bruist van de energie. Je lichaam heelt zichzelf door de juiste voeding. Je bereikt een natuurlijk gewicht dat bij je past. Je voelt je op en top vrouwelijk. Je zet jezelf schaamteloos op nummer 1. Je geniet weer van het leven. Je durft de dingen te doen die je al zo lang wilt. Je leeft jouw meest magische leven. 

Je straalt zoveel power en energie uit dat mensen aan je vragen wat je toch hebt gedaan. Complimenten vliegen je om de oren. Alle sluiers zijn afgegooid. Jij bent je pure zelf in al haar kracht. 

Lifechanging

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn

Energetic

Jij straalt, inside-out

Force

jij wordt de krachtige vrouw die je al bent

Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience​

Jij pakt het graag grondig aan. Het is tijd om een basis te leggen voor de rest van jouw leven. Je weet dat je het niet alleen kunt en hebt een stok achter de deur nodig. Het is tijd om alles voor eens en voor altijd aan te pakken. 

De ultieme combinatie van 1 op 1 VIP-dagen gecombineerd met online begeleiding!
In een half jaar onderga jij een volledige transformatie. Jij komt weer helemaal in verbinding met jouw ware kern. Jij weet wat gezond is voor jou. Jij bent in staat om keuzes te maken vanuit je hart. Keuzes waardoor jouw magie gaat stromen. Je voelt je vitaal en kunt alles aan wat het leven op jouw pad brengt.

We gaan samen aan de slag en trekken alles uit de kast zodat jij jouw meest magische leven gaat leven. Er is geen vast programma. Alles wordt 1 op 1 op jou afgestemd. 

Bianca van As

Denk je nu HELL YES!?!

Laten we kennismaken! Plan hier jouw gesprek in. Staat er geen geschikte tijd tussen? Stuur me dan een mail!