Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexpercience

Ben je niet blij met je spiegelbeeld?

Herken je de vrouw niet die je daar ziet?

Ben je het contact met jezelf compleet verloren?

Je rent van hot naar her, je doet alles voor iedereen. Maar wie jij bent? Je hebt geen idee! Je neemt de rol aan die het leven van je vraagt. Je doet wat je moet doen. Maar echt plezier hebben in het leven, dat is lang geleden. Je hebt werkelijk van alles geprobeerd. Alle mogelijke diëten gevolgd, hebt ontelbare zelfhulpboeken gelezen. Ontspanningsoefeningen, mediteren, het brengt je geen rust. Je gaat wekelijks naar yoga om jezelf te ontspannen. Tenminste dat is de bedoeling, het lukt niet zo vaak als je zou willen. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken en je offert jouw uurtje ontspanning op. 

Diep van binnen kriebelt het. Diep van binnen weet je al langer dat dit niet het leven is zoals jij wilt leven. Je voelt aan alles dat nu het moment is dat je goed voor jezelf mag gaan zorgen. Want dit is toch geen leven? Je hebt nu al zo vaak gehoord dat ieder mens geluk verdient. Dan telt dat toch ook voor jou?

Je wilt je weer thuis voelen in je lijf. Je wilt alle lichamelijke pijntjes en kwaaltjes achter je laten. Je wilt vanuit je hart leven. Je wilt jezelf vrouw voelen. Je wilt overlopen van de energie. Je wilt je niet meer verstoppen. Je wilt jezelf zijn. Je bent eraan toe om open te bloeien. Je voelt dat er meer is in het leven. Je bent sterk verbonden met de natuur. Je wilt de kracht van de natuur en van jouw spiritualiteit ervaren. Jouw unieke balans tussen Body, Mind & Spirit terugvinden.

Jarenlang heb jij geleefd op de automatische piloot. Het is tijd om het leven te leven dat bij jou past. Om goed voor je lichaam te zorgen door het eten te eten wat specifiek voor jou gezond is. Om alle ellende uit het verleden voor eens en voor altijd los te laten. Het is tijd om schoon schip te maken. Tijd om af te dalen naar de krochten van jouw leven. Alles onder ogen te zien wat daar verstopt ligt en in liefde los te laten. Dan kun jij herrijzen als een fenix en tot ongekende hoogte vliegen.

Je komt tot rust. Je bruist van de energie. Je lichaam heelt zichzelf door de juiste voeding. Je bereikt een natuurlijk gewicht dat bij je past. Je voelt je op en top vrouwelijk. Je zet jezelf schaamteloos op nummer 1. Je geniet weer van het leven. Je durft de dingen te doen die je al zo lang wilt. Je leeft jouw meest magische leven.

Je straalt zoveel power en energie uit dat mensen aan je vragen wat je toch hebt gedaan. Complimenten vliegen je om je oren. Alle sluiers zijn afgegooid. Jij bent je pure zelf in al haar kracht. 

Lifechanging

Werken aan je gezondheid, inside out

Orthomoleculair

Ontdekken wat jouw lichaam op celniveau nodig heeft qua voeding

Energetisch​

Werken aan je mindset, je ontdoen van oude ballast zodat je kunt stralen​

Foodexperience​

Ontzettend lekker en voedzaam eten

Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience​

Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience

GOLDEN Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience​

De ultieme combinatie van 1 op 1 VIP-dagen gecombineerd met online begeleiding!
In een half jaar onderga jij een volledige transformatie. Jij komt weer helemaal in verbinding met jouw ware kern. Jij weet wat gezond is voor jou. Jij bent in staat om keuzes te maken vanuit je hart. Keuzes waardoor jouw magie gaat stromen. Je voelt je vitaal en kunt alles aan wat het leven op jouw pad brengt.

Bianca van As

Heb je interesse in de Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience?

Laten we kennismaken! Stuur mij een berichtje en dan praten we snel verder.