Orthomoleculair Voedingsadvies

Orthomoleculaire voeding

Orthomoleculair? Wat is dat nu eigenlijk?

De term orthos komt uit het Grieks en betekent optimaal of juist. Moleculair heeft betrekking op de molecuul. Een molecuul is het kleinste deeltje van je lichaam.

Orthomoleculaire voeding zorgt ervoor dat het lichaam de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden krijgt, zodat het optimaal kan functioneren. Heel simpel gezegd gaan we aan de slag om door middel van voeding het beste uit jouw lijf te halen. We gaan op zoek naar voeding die jou versterkt en niet verzwakt. Wat heb jij nodig om zo ideaal mogelijk te presteren?

In geval van ziekte heb je soms medicatie nodig.  De juiste voeding kan je ondersteunen en je veel energieker door het leven laten gaan.  Door middel van de juiste voeding kunnen we gezondheidsproblemen aanpakken.

Zoals Hippocrates al verkondigde “laat voeding je medicijn zijn en niet je medicijn je voeding”.

De lijst van mogelijkheden is eindeloos. Voorbeelden van klachten die we hiermee aan kunnen pakken zijn aanhoudende vermoeidheid, opgeblazen gevoel, obstipatie of diarree, futloosheid, voedselintoleranties, altijd of juist nooit honger hebben, candida, koortslip, gordelroos, fibromyalgie. Door middel van de juiste voeding zullen klachten verminderen en zal jouw leven stukken prettiger worden.

Wil jij weten of een orthomoleculair voedingsadvies bij je past en je verder kan helpen? Stuur een mail naar info@gegrondgezond.nl.  We plannen een gesprek in om elkaar beter te leren kennen. Klikt het? Dan gaan we samen op weg naar jouw mooiste leven! Hap voor hap, stap voor stap in je flow.

Basis orthomoleculair voedingsadvies 60 – 90 minuten € 177, inclusief volledig uitgewerkt voedingsadvies. 

 

Neem contact op