Personal Spiritual Coaching

Is het tijd voor een grote persoonlijke schoonmaak? Wil jij zelf weer aan het roer staan in jouw leven? Dan is de Personal Spiritual Journey er voor jou! Als medium tune ik in op jouw energie en kijk waar jij staat in het leven. Ik leg verbinding met de spirituele wereld en Moeder Aarde. Samen gaan we met jouw vragen aan de slag.

Een half jaar lang gaan we samen aan de slag. We plannen vijf readings.  Samen zorgen we ervoor dat jij stappen kunt zetten om op het punt te komen waar jij wilt zijn. Dit wordt volledig toegespitst op jouw persoonlijk situatie. Jij krijgt de tools om door te pakken en stappen te zetten om de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt. Geen bullshit excuses, alles wordt aangepakt. Jij hebt de controle over je eigen leven!

Personal Spiritual Journey € 377

Losse readings beperkt beschikbaar, zie webshop

Voel jij vervelende energieën in jouw huis? Heerst er geen rust? Hangt er een negativiteit die niet van jou of van je medebewoners is? Dan is het tijd voor een huisreiniging. Tijdens een huisreiniging ga ik door alle ruimtes in je huis. Ik reinig deze met witte salie en haal alle negatieve energieën uit je huis. Weet je dat het hierbij niet uitmaakt of je huis net gebouwd is of dat het een paar eeuwen oud is? Het stukje aarde waar jouw huis op staat, bestaat al langer dan de huizen die nu nog overeind staan. Hierdoor kan er energie in je huis hangen, die jouw levensvreugde blokkeert. Spreekt dit je aan? Neem dan nu contact met me op! Prijzen voor een huisreiniging zijn altijd in overleg, afhankelijk van de grootte van je huis, van je situatie en van de reistijd.

Er is nog veel meer waar ik je mee kan helpen!  Dit is onder andere:

Is dit jou op het lijf geschreven? Vul snel het contactformulier in!​