Spiritual Coaching

Personal reading

Is het tijd voor een grote persoonlijke schoonmaak? Wil jij zelf weer aan het roer staan in jouw leven? Als medium tune ik in op jouw energie en kijk waar jij staat in het leven. Ik leg verbinding met de spirituele wereld en Moeder Aarde. Samen gaan we met jouw vragen aan de slag.

Online of bij mij in de praktijk in Delft. Beide is mogelijk. Dit kun je bij het maken van de afspraak aangeven. Kom je samen met iemand en wil je beiden een reading ontvangen? Boek er dan twee achter elkaar. 

Prijs: € 77

Business Channeling

Je bent trots op je bedrijf maar ergens klopt er iets niet meer. Je bedrijf past niet meer bij wie je nu bent. Ergens ben je de verbinding kwijt geraakt. Het is tijd voor nieuwe energie. Tijd om inzicht te krijgen en knopen door te hakken. Als medium tune ik in op jouw bedrijf en kijk ik waar kansen liggen. Na een business reading is je energie sky-high. De passie voor je bedrijf is terug, jij weet wat je de wereld te bieden hebt.

Prijs: € 222 per uur

Bianca van As - Gegrond Gezond

Huisreiniging

Voel jij vervelende energieën in jouw huis? Heerst er geen rust? Hangt er een negativiteit die niet van jou of van je medebewoners is? Dan is het tijd voor een huisreiniging. Tijdens een huisreiniging ga ik door alle ruimtes in je huis. Ik maak contact met Moeder Aarde en het Universum, reinig de ruimte met witte salie en haal alle negatieve energieën uit je huis.

Weet je dat het niet uitmaakt of je huis net gebouwd is of dat het een paar eeuwen oud is? Het stukje aarde waar jouw huis op staat, bestaat al langer dan het huis dat er staat. Hierdoor kan er energie in je huis hangen die jouw levensvreugde blokkeert. Spreekt dit je aan? Neem dan nu contact met me op! Prijzen voor een huisreiniging zijn altijd in overleg, afhankelijk van de grootte van je huis, van je situatie en van de reistijd.

Er is nog veel meer waar ik je mee kan helpen!  Dit is onder andere:

Wil je samenwerken of meer weten? Vul snel het contactformulier in!