Spreker & Dagvoorzitter

Spiritualiteit zweverig? Niets daarvan! Spiritualiteit is hartstikke praktisch en kun jij toepassen op alle vlakken in jouw leven. Daar spreek ik vol passie over.

Spiritualiteit is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben geboren heks en medium. Dit zijn talenten die in de vrouwenlijn van mijn familie van generatie op generatie zijn overgedragen. Iedereen is spiritueel. Als je dat omarmt en weet toe te passen, wordt het leven zoveel leuker. Mijn talks zijn interactief. Ik zet je aan het werk zodat jij direct ervaart wat jij met jouw spiritualiteit kunt. 

Een greep uit de topics waar ik over spreek:

Ook masterclasses over spiritualiteit in de breedste zin van het woord behoren tot de mogelijkheden.

Wil je mij inhuren als spreker? Stuur een mail naar info@gegrondgezond.nl of vul het contactformulier in. Ik neem binnen twee tot drie werkdagen contact met je op.

Dagvoorzitterschap

Host jij een event wat gericht is op spiritualiteit, zingeving of verdieping? Zoek jij een dagvoorzitter die hier affiniteit mee heeft? 

Ik zorg voor een goede sfeer, stel verdiepende vragen en breng een vleugje humor aan op zijn tijd. Met mijn tomeloos enthousiasme zorg ik voor betrokkenheid van het publiek en bewaak ik het programma.

Dit mag je van mij als dagvoorzitter verwachten: 

Wil je mij inhuren als dagvoorzitter? Stuur een mail naar info@gegrondgezond.nl of vul het contactformulier in. Ik neem binnen twee tot drie werkdagen contact met je op.

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Jeancarlo Nunos dos Anjos