blije klanten

Ik kan je een exact vertellen wat ik doe en wat dat jou oplevert. De ervaringen van anderen spreken vertellen jou veel meer!

Mensen die al bij mij zijn geweest, vertellen hieronder wat ik voor hen heb gedaan.

“Ik zocht iemand die me kan ondersteunen in welke voeding die bij me past . Welke voeding is echt voor mij en wat zou ik moeten laten staan, daar ben je super in geslaagd .
Verder zocht ik iets om van mijn angsten af te komen . Het was soms heel zwaar maar ook heel verhelderend. Ik heb de opdrachten super moeilijk gevonden maar wel effectief. Je moet echt je zelf zoeken wie ben jij wat wil je.

Mijn voeding heb ik drastisch veranderd en eindelijk weet ik nu wat bij me past. Hier was ik al jaren naar opzoek.
Bianca is recht door zee daar hou ik van. Eerlijk oprecht en duidelijk. Ze weet waar ze het over hebt en bij vragen krijg je een duidelijk antwoord. Het is absoluut de moeite waard ik vond het elke cent waard.

Ik heb het een stevige fijne 12 weken gevonden, heb er veel van geleerd en ga zeker mijn voedingspatroon volhouden.”

Ester
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience 

 

“Bianca helpt mij op gewicht te komen door kleine aanpassingen in mijn voeding aan te brengen. Ze legt mij niets op, maar motiveert mij naar een gezondere levensstijl. Een levensstijl die ook vol te houden is.

Ze geeft veel tips waar ik echt wat aan heb!
Ik zou Bianca zeker aanraden omdat zij samen met jou kijkt naar wat het beste bij jou past. Daarnaast is ze bij het behalen van een doel bijna enthousiaster dan jijzelf. Dat werkt aanstekelijk en is erg motiverend.”

Lonneke
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience 

“Bianca en ik gaan al heel lang terug. Ik ben bij haar terecht gekomen om kaarten te laten leggen. Met haar rustige en vriendelijke uitstraling wekt ze al snel vertrouwen, wat ik erg belangrijk vind als iemand kaarten voor je gaat leggen. Er komt dan natuurlijk informatie op tafel die niet voor ieders ogen bestemd is. Ze is altijd vrolijk en maakt tijd voor een praatje, een inhoudelijk praatje: hoe gaat het nu echt met jou? Ze probeert echt tot de kern te komen.

Voor het kaarten leggen ben ik jaren bij haar thuis gekomen. Wanneer ze vertelde over haar vervolgplannen was ik gelijk enthousiast. Ze ging een pilotgroep starten om het programma Breath Your Spiritual Force op te gaan zetten. Hier was ik één van de gelukkigen die deel mocht nemen. Een fijne groep dames die elkaar goed aanvoelden, met een lach en een traan.

Tijdens deze sessies heb ik leren mediteren, kaarten leren leggen, het automatisch schrijven bleek ik in me te hebben. Maar ik heb ook geleerd waar mijn eigen krachten liggen. Hier werd ik zo enthousiast van dat we nu samen aan het werken zijn aan de nieuwe ik, de 2.0 versie van mezelf. Dit doen we in combinatie met het kijken naar mijn voedingspatroon via het Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience programma.

Ik zit er nu nog vol in maar het heeft me nu al met grote en kleine stapjes verder op het pad gezet waar ik mijn ultieme geluk tegemoet loop…

Ik heb iedereen van het afgelopen jaar een mail gestuurd met de vraag iets voor me te schrijven. Ik hoop dat er nog een aantal gaan reageren. Iets wat zeker op mijn lijstje staat, om daar structureler mee om te gaan. Maar dit geeft in ieder geval een begin. De overigen kan ik altijd later toevoegen.”

Miranda
Lifechanging Orthomoleculair Energetisch Foodexperience