Bianca van as


Mediumschap en Orthomoleculaire Voedingsspecialist.

115558514_327974928229951_5097952555952690876_n


Een combinatie die voor mij vanzelfsprekend is. De combinatie die mij mijn imperfecte perfecte zelf maakt. De combinatie waarmee ik mensen verder mag helpen in hun leven. 

Al zolang ik me kan herinneren, voel, weet, hoor en zie ik meer dan anderen doen. Als kind zijnde vond ik dat volstrekt normaal. Ik realiseerde me niet dat dit een bijzondere gave is. Een talent dat ik bij mijn geboorte heb meegekregen. Een talent dat vaker voorkomt in de vrouwelijke lijn van mijn familie.

Als klein meisje had ik er een term voor “slapen met mijn ogen open”. Ik ben dankbaar voor het feit dat dit stukje er in mijn jeugd gewoon mocht zijn. Ook al wisten mijn ouders niet altijd wat er precies gebeurde, het werd niet erkend. Er werd naar me geluisterd. Gedurende mijn leven zijn keer op keer de juiste leermeesters op de juiste momenten op mijn pad gekomen. Hierdoor heb ik mijn talent kunnen ontwikkelen. Het kon rustig groeien in alle vrijheid. Langzaam groeide mijn vertrouwen en kon ik deze gave inzetten om anderen te helpen. Ontzettend dankbaar en mooi werk om te mogen doen.


"Ik heb zelf de kracht van de juiste voeding ontdekt"

Mijn passie voor voeding is op net zo’n natuurlijke wijze ontstaan. Ik heb zelf de kracht van de juiste voeding ontdekt. Door mijn lichaam te voeden in plaats van te vergiftigen is mijn leven stukken fijner geworden. Dit alles door eigen onderzoek. Met vallen en opstaan. Deze reis heeft mij de kracht gegeven om mijn lichaam te accepteren. Mijn lichamelijke klachten en de pijn die daarbij hoorde zijn nagenoeg verdwenen. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat mijn lichaam kan en heb mijn lijf lief. Ik kijk naar wat goed voor mij is. Uiteindelijk resulteerde dit in de opleiding tot Orthomoleculair Voedingsspecialist.

Voeding gaat veel verder dan alles wat je in je mond stopt. Je voedt jezelf door te eten, te drinken en met alles wat je tot je neemt. Zelfs gedachten en zienswijze spelen een rol. Tijdens je jeugd wordt dit gestuurd door je ouders. Hoe ouder je wordt, hoe zelfstandiger je de keuzes gaat maken.

Van je ontbijt tot de gesprekken die je voert, de beelden die je kijkt en ga zo maar door. Ik geloof niet in de “plak een pleister” methode. Ik kijk naar jou als compleet mens. Ik pak de zaken aan op een holistische wijze. Ik kijk niet naar regels en cijfertjes.


Hoe haal jij het beste uit jouw lichaam? Hoe kom jij terug in balans? Dat wil ik jou laten ervaren! Dat is mijn missie! 

LET´S CONNECT